Altay Bayındır'dan Galatasaray itirafı geldi

​Altay Bayındır
​Altay Bayındır

Manchester United forması giyen milli kaleci Altay Bayındır, Türkiye’deki en büyük derbinin Galatasaray-Fenerbahçe maçı olduğunu belirterek, "Beşiktaş ile oynadığımız maçlar da büyük maçlardı ama Galatasaray farklıydı ve o atmosferi çok seviyordum" dedi. İşte detaylar...

Sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United’a transfer olan milli kaleci Altay Bayındır, açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray en büyük derbiydi"

Sam Homewood’un; ’Fenerbahçe’deyken en büyük maç ya da dikkat etmek gerektiğini düşündüğünüz takım kimdi?’ sorusuna ’Galatasaray’ cevabını veren Bayındır, "Galatasaray en büyük derbiydi. Beşiktaş ile oynadığımız maçlar da büyük maçlardı ama Galatasaray farklıydı ve o atmosferi çok seviyordum" diye konuştu.

Manchester United’ın eski futbolcusu David May ise, "Galatasaray’la oynayacağımız maç öncesinde boğazda bir otelde kalmıştık ve bütün gece Galatasaray taraftarları bizi uyanık tutmak için otelin etrafında bir aşağı bir yukarı dolaşıp gürültü yapıyorlardı. Açık ara Türkiye en iyi ve tehlikeli atmosfere sahipti diyebilirim" dedi.