Sürpriz karar! Altınordu devrediliyor

seyit mehmet özkan
seyit mehmet özkan

Altınordu Devrediliyor! Başkan Seyit Mehmet Özkan "Yoruldum kelimesi çok yetersiz kalır, ben bittim." dedi. Bu sezon kötü bir performans sergileyen kırmızı beyazlıların küme düşme riski de bulunuyor.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan kulübü devredeceğini duyurdu. Bu sürpriz kararın ardından kulüpten resmî açıklama geldi.

Altınordu'nun açıklaması:

Kulüpten yapılan açıklama ise şu şekilde: "Medyaya düşen 'Seyit Mehmet Özkan Altınordu’yu devrediyor' haberi üzerine kamuoyuna açıklamamızdır.

2012’den beri kulübümüzün futbol haklarını elinde bulunduran Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. misyon ve vizyonumuza uygun olan yatırımcılarla görüşerek, kulübümüzün futbol haklarını yakın zamanda devredecektir.

Bu süreç boyunca tüm sportif ve ticari faaliyetlerimiz ile futbol okullarımız çalışmalarına aynen devam edecektir.

Başkanımız bu toprakların çocukları ile ilgilenmeye devam edecektir.

Gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmayı sürdüreceğiz.

Saygıyla duyurulur."

  • Kırmızı lacivertliler bu sezon 35 maçta aldıkları 34 puanla küme düşme hattının 1 sıra üzerinde bulunuyor.

Seyit Mehmet Özkan'ın açıklamaları

Başkan Mehmet Özkan kulüp personeline mail göndererek ayrılık kararını duyurdu. Kırmızı-lacivertlilerin 2012 yılında şirketleşmesinin ardından kulübün sahibi olan Başkan Özkan, "Helalleşmek" başlığı altında yazdığı veda metninde, "Benden yana hakkım varsa helaldir. Lütfen siz de hakkınızı helal edin" ifadelerini kullandı.

Altınordu Başkanı Özkan, "Çok sevdiğim ve akraba olarak saydığım Altınordu çalışma arkadaşlarım, merhaba" diyerek başladığı veda mektubunda şu ifadelere yer verdi;

"Yoruldum kelimesi çok yetersiz kalır, ben bittim. Dünya gözüyle hepinizle helalleşmek istiyorum. Kıdem tazminatlarınızı hepinize 6 taksitte ödeyeceğim. Kulübü tabii ki biri(leri)ne devredeceğim. O biri(leri) kim ise ben de bilmiyorum. Bundan sonra sizlerle çalışmak isterse önce sizi davet eder. İşinize gelirse çalışırsınız, gelmezse çalışmazsınız. Benden yana hakkım varsa helaldir. Lütfen siz de hakkınızı helal edin. Dünya hali bu, bana bir şey olursa tazminatlarınızı yeğenim Kenan Özkan mutlaka zamanında öder. Ben sizi her zaman anılarımda, 'Yol arkadaşlarım olan güzel insanlar' olarak anacağım. Hepinize sağlık ve esenlik dolu bir yaşam diliyorum."

  • 11 yıl kırmızı lacivertli kulüpte başkanlık yapan 68 yaşındaki futbol adamı, bu süreçte başta Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü olmak üzere onlarca yıldız futbolcu yetiştirdi.