Ancelotti, Arda'ya söz verdi

Arda Güler
Arda Güler

Real Madrid'in Atletico Madrid'e 4-2 yenilerek Kral Kupası'ndan elendiği maçta süre alamayan Arda Güler'i, karşılaşma sonrasında teknik direktör Carlo Ancelotti'nin teselli ettiği aktarıldı. İtalyan teknik adam, bir sonraki maç için ise Arda Güler'e söz verdi.

İspanya Kral Kupası son 16 turunda uzatmalara kalan maçta Atletico Madrid'e 4-2 yenilerek elenen Real Madrid, hayal kırıklığı yaşarken, teknik direktör Carlo Ancelotti ile Arda Güler arasında ilginç bir diyalog yaşandığı iddia edildi.

Arda, Kral Kupası'nın bir önceki turunda Arandina'ya karşı 11'de sahaya çıkmış ve ilk kez giydiği Real Madrid formasıyla gösterdiği olumlu performansla takdir toplamıştı.

Ancelotti'nin, Madrid derbisinin maç kadrosunda yer alan ancak 120 dakika boyunca yedek kulübesinde bekleyen Arda ile karşılaşma sonunda bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi.

"Pazar günü süre alacaksın"

Defensa Central'in haberine göre; İtalyan teknik adam, genç futbolcu ile yaptığı sohbette onu unutmadığını ve sezonun geri kalanı için aklında olduğunu açıkça dile getirdi ve "Arda bugün seni oyuna alamadığım için üzgünüm. Pazar günü süre alacaksın" ifadelerini kullandı.

Carlo Ancelotti'nin, Arda Güler yüzde 100 hazır görünse de sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıkların da etkisiyle futbolcuyu oynatma konusunda ihtiyatlı davranmak istediği kaydedildi.

Haberde, tecrübeli hocanın 18 yaşındaki yeteneğe güveninin her zamankinden daha sağlam olduğu vurgulanırken La Liga'nın 21. haftasında 21 Ocak Pazar günü Santiago Bernabeu'da oynanacak Almeria maçında, Arda Güler'in ilk 11 için güçlü bir aday olabileceği ifade edildi.