Ancelotti'den Arda Güler açıklaması

Arda Güler
Arda Güler

Real Madrid, La Liga'nın 12. haftasında evinde Rayo Vallecano'yu konuk etti. Zorlu maçta gözler ilk kez maç kadrosuna alınan Arda Güler'in üzerindeydi. Carlo Ancelotti'den maçın ardından Arda Güler açıklaması geldi. İşte detaylar...

Real Madrid, İspanya LaLiga'nın 12. haftasında konuk ettiği Rayo Vallecano ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmada Real Madrid daha üstün bir oyun ortaya koysa da gol sesi çıkmadı. Real Madrid bu sonuçla 29 puana yükselirken ikinci sırada yer aldı. Rayo Vallecano ise 18 puanla 9 sırada yer aldı.

Mücadelede gözler ilk kez maç kadrosuna alınan Arda Güler'in üzerindeydi.

Futbolseverler, Arda Güler'i bekledi

Real Madrid'de sakatlığını atlattıktan sonra ilk kez kadroya alınan Arda Güler, yedek başladığı karşılaşmada süre almadı.

Madrid'e transfer olduğundan bu yana iki kez sakatlık geçiren Arda Güler ilk defa maç kadrosuna alınırken teknik direktör Carlo Ancelotti, tercihlerini farklı oyunculardan yana kullandı. İtalyan teknik adam, ikinci yarıda Rodrygo Goes, Tony Kroos ve Nacho'yu oyuna aldı.

Ancelotti'den Arda açıklaması

Real Madrid Teknik Direktörü, maça yedek başlayan ancak dakika alamayan Arda Güler için, "Arda Güler'i oynatmamız için doğru fırsat gelmedi. Çok fazla maç var. Sakin gitmeliyiz ve yakında oynayacak" ifadelerini kullandı.