Andre Ayew'i Fenerbahçe'ye gelmeye ikna eden sihirli cümle

Andre Ayew
Andre Ayew

Sarı lacivertliler, Premier Lig ekibi Swansea City'den transfer ettikleri Andre Ayew'i resmen açıkladı. Transferin açıklanmasından sonra düzenlenen basın toplantısında neden Fenerbahçe'yi seçtiğini anlattı.

Transfere genç isimlerle başlayan Fenerbahçe, 4. transferini Andre Ayew ile birlikte gerçekleştirmiş oldu. Ganalı futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra transfer resmen açıklandı.

Transferin resmiyete kavuşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında Ganalı futbolcu, transferin gelişim süreciyle alakalı oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ganalı kanat oyuncusu, bir basın mensubu tarafından yöneltilen "Fenerbahçe'yi tercih etmenin sebebi neydi?" sorusuna oldukça net bir yanıt verdi.

Ayew'in yanıtı şu şekildeydi:

  • "Fenerbahçe taraftarı şu an beni en çok heyecanlandıran şey. Marsilya ile burada oynadığımız maç hala aklımda. O gün taraftarlar muhteşemdi. Görmek için sabırsızlanıyorum. Stephen Appiah, milli takımımızın menajeri. Buraya gelmeden önce kendisiyle tabii ki görüştüm. Kesinlikle buraya gelmemi söyledi. Damien Comolli, Fenerbahçe'de göreve geldiği gün beni aradı ve 'Büyük bir kulübe ve büyük bir projeye gelmek ister misin?' diye sordu. Ben de 'Evet' dedim."

Andre Ayew Fenerbahçe’de! Welcome to Fenerbahçe @andreayew10!

Fenerbahçe SK (@fenerbahce)'in paylaştığı bir gönderi ()