Andrea Pirlo'dan Süper Lig yorumu

Andrea Pirlo
Andrea Pirlo

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo, bu şekilde devam edemeyeceklerini söyledi. İtalyan hoca, Zpor Yayın Yönetmeni Emre Tanrıver'in "Türk futboluyla ilgili ilk gözlemleriniz nelerdir?" sorusuna da cevap verdi.

Beşiktaş, Süper Lig'in 3. haftasında ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 4-1 mağlup etti.

Siyah beyazlılara galibiyeti getiren goller Weghorst, N'Koudou, Muleka ve Rosier'den gelirken; Karagümrük'ün tek golünü Diagne kaydetti.

Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karagümrük Teknik Direktörü Andera Pirlo, yolu değiştirmeleri gerektiğini söyledi.

Pirlo, "Bu tip atmosferde oynamayı biliyoruz ama bu tip rakiplere ceza kesebilecek bir takımız. Bireysel hatalar ve korkuyla oynarsak bizim için çok zor olur. Artık kaybedecek vaktimiz yok, puanlar almak için tam gaz yola devam etmek zorundayız." diye konuştu.

  • İtalyan teknik adam, basın toplantısında Zpor Yayın Yönetmeni Emre Tanrıver'in "Süper Lig ile ilgili ilk gözlemleriniz nelerdir?" sorusuna da cevap verdi. Pirlo, Süper Lig'in zor ve kaliteli bir lig olduğunu söyledi.