Ankaragücü taraftarı sahaya nasıl girdi? Güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı

Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti. Karşılaşma sonrası ise bir skandal yaşandı. Bir Ankaragücü taraftarı, bitiş düdüğünün ardından sahaya atladı ve orta sahaya kadar gelerek Beşiktaşlı futbolculara saldırdı.
Beşiktaş, Süper Lig'in 5. haftasında Ankaragücü'nü 3-2 mağlup etti. Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadelede Beşiktaş'ın gollerini 30'da Muleka, 35'te Dele Alli, 74'te penaltıdan N'Koudou; Ankaragücü'nün gollerini ise 26 ve 47'de Beridze kaydetti.
Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından ise skandal yaşandı. Bir Ankaragücü taraftarı, tribünden atlayarak orta sahaya kadar geldi ve Beşiktaşlı futbolculara saldırdı. Güvenlik görevlilerinin müdahale edemediği şahsı Josef de Souza etkisiz hale getirdi. Josef, saldırgana müdahalesinin ardından hakem Mete Kalkavan'dan kırmızı kart gördü.
Üstünde bıçak vardı!
Saldırının ardından sporseverler TFF'ye ve güvenlik görevlilerine tepki gösterirken, "Ya elinde bıçak olsaydı?" yorumları yapıldı. Kısa bir süre sonra ise, saldırganın üstünde gerçekten bıçak olduğu, koşarken düşürdüğü ve Ankaragücü futbolcusunun güvenlik görevlisine teslim ettiği öğrenildi.
Tribünden nasıl atladı?
Saldırganın tribünden nasıl sahaya atladığı da ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre saldırgan, tribünden direkt polislerin ve güvenlik görevlilerinin önüne atlıyor ve hızla koşmaya başlıyor.
Beşiktaşlı futbolculara saldırmak İçin sahaya atlayan şahısın tribünden atlama görüntüsü. pic.twitter.com/eItyB0esye
— Hakan Gündoğar (@Hakan_gundogar) September 4, 2022