Beşiktaş, Antalyaspor deplasmanında

Antalyaspor - Beşiktaş
Antalyaspor - Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Peki, Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor'a konuk oluyor.

10 maçtır yenilmiyor

Beşiktaş, Süper Lig’in son 10 haftasında hiç yenilgi almadı. Siyah beyazlılar; bu süreçte MKE Ankaragücü, Medipol Başakşehir, İstanbulspor, Fenerbahçe, Giresunspor, Hatayspor (Hükmen), Ümraniyespor ve Galatasaray maçlarında 3 puan elde ederken, Antalyaspor ve Trabzonspor ile berabere kaldı.

Şenol Güneş ile 20 maçta 14 galibiyet

Süper Lig’in 12. haftasında takımın başına geçen teknik direktör Şenol Güneş, siyah-beyazlılar ile ligde çıktığı 20 maçta 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. 70 yaşındaki çalıştırıcı, söz konusu mağlubiyetleri Galatasaray ve Sivasspor’a karşı deplasmanda yaşadı.

Cenk Tosun kart ceza sınırında

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sezonun geride kalan bölümündeki Bitexen Giresunspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında sarı kart gören golcü oyuncu, Antalyaspor karşılaşmasında da kart görmesi halinde Adana Demirspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Colley ve Salih kadroya alınmadı

Sakatlıkları bulunan Omar Colley ve Salih Uçan, Antalyaspor maçı kamp kadrosunda yer almadı.

Antalyaspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Mücadele bugün saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak.