Arda Turan bombası: Temaslar başladı

​Arda Turan bombası: Temaslar başladı
​Arda Turan bombası: Temaslar başladı

Galatasaray, Arda Turan'ı Ocak ayında renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Başkan Özbek ve yönetimin Barcelona ile temasa geçerek Milli yıldızı sezon sonuna kadar kiralamayı planladığı öğrenildi.

Galatasaray'da Arda Turan operasyonu tekrar başlıyor. Devre arası transfer döneminde zayıf bölgeleri güçlendirmek için transfer çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-kırmızılı takım, yaz transfer döneminde gerçekleştiremediği Arda Turan transferi için bir kez daha girişimlerde bulunacak.

ARDA TÜRKİYE'YE DÖNME FİKRİNE SICAK BAKIYOR

Yaz transfer döneminde Galatasaray Arda'yı renklerine bağlamak için girişimlerde bulunmuş ancak Arda Turan, "Taraftar beni istemiyor" diyerek bu transferi veto etmişti. Ancak bu sefer Dursun Özbek ve yönetimin Arda'yı ikna etme konusunda kararlı olduğu, ayrıca Arda'nın da Türkiye'ye dönme fikrine artık sıcak baktığı öğrenildi. Bu sebeple başkan Dursun Özbek, çok yakında Barcelona Kulübü ile resmi temaslara başlayacak.

Galatasaray ilk olarak Arda'yı sezon sonuna kadar kiralamak istiyor. Sezon sonu ise Arda'nın bonservisi alınacak ve Arda tekrardan resmen Galatasaraylı olacak. Böylece Galatasaray, olası bir yabancı sayısının düşürülmesi kararında da hazırlıksız yakalanmayacak.

LUCESCU DA DESTEKLİYOR

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu da Arda'nın Galatasaray'a dönmesine en çok sevinecek isimlerden biri. Rumen hoca Arda'nın Milli Takıma daha faydalı olması için sürekli forma giyebileceği bir takımda oynamasını istiyor.