Arda Turan'ın menajerinden Beşiktaş açıklaması!

Ahmet Bulut'tan Arda Turan ve Beşiktaş açıklaması!
Ahmet Bulut'tan Arda Turan ve Beşiktaş açıklaması!

İsmi Beşiktaş ile anılan Arda Turan için menajeri Ahmet Bulut'tan açıklama geldi. Ahmet Bulut, Beşiktaş ile herhangi bir görüşme gerçekleştirmediklerini söyledi.

Barcelona ile yol ayrımına gelen ve ismi hem Milan hem de Beşiktaş ile anılan Arda Turan için menajeri Ahmet Bulut’tan resmi açıklama geldi.

Oyuncusu için Beşiktaş’tan resmi bir teklif gelmediğini belirten Ahmet Bulut, kendilerinin de Beşiktaş’ın kapısını çalmadıklarını ifade etti. Ahmet Bulut, “Arda Turan ile her gün konuşuyorum. Bize Beşiktaş'tan bir teklif gelmedi. Bizim de Beşiktaş'a Arda Turan konusunda bir teklifimiz olmadı. Beşiktaş ile görüşmedik. Şu anki durum budur” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da, gün içerisinde yaptığı resmi açıklamayla Arda Turan transferini yalanlamıştı. Fikret Orman, “Arda Turan ile ilgili fikrimi daha önce de söyledim. Arda benim sevdiğim önemli bir oyuncu. Kariyer olarak da önemli bir değer. Arda ile olan kişisel hislerim böyle. Bizim takımımızda Arda'nın oynadığı bölgelerde oyuncu yoğunluğumuz var. Şu anda Beşiktaş'ın Arda Turan ile ilgili bir gündemi yok.” Şeklinde konuşmuştu.

🦅 Arda Turan is coming to Beşiktaş.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()