Arda Turan'ın yeni takımını duyurdular: Barça'dan flaş karar

​Arda Turan'ın yeni takımını duyurdular: Barça'dan flaş karar
​Arda Turan'ın yeni takımını duyurdular: Barça'dan flaş karar

Barcelona forması giyen ve takımdaki geleceği belirsizliğini koruyan Milli futbolcumuz Arda Turan için flaş bir gelişme yaşandı.

Katalan ekibinin yeni sezon iç saha formaları Nike'ın online alışveriş sitesinde satışa çıkarılırken resmi mağazalarda da yerini aldı. İspanyol devi yeni sezon iç saha formaları ile ilgili geçtiğimiz günlerde duyuru yapmıştı. Ancak kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı.

İki versiyonu olan formalardan Vapor match isimsiz forma 140 Euro'dan, Stadium isimsiz modeli ise 85 Euro'dan satışa çıkarılırken formalardaki Arda Turan detayı gözlerden kaçmadı. Formayı isimle satın almak istediğinizde açılan oyuncu listesinde Messi, Neymar, Suarez, Iniesta, Pique, Busquets, Rakitic, Mascherano gibi çoğu futbolcu yer alıken Arda'nın olmaması dikkat çekti.

Arda Turan'ın adının listede olmaması oyuncunun satılacağı şeklinde yorumlanırken Katalan devine yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo çok konuşulacak bir habere imza attı. Katalan yayın organı, yeni teknik direktör Ernesto Valverde'nin kadroda düşünmediği isimler arasında yer verdiği milli futbolcumuzun yeni adresini de duyurdu. Gazete, gelecek sezon kadrosunda düşünülmeyen Arda Turan'ın Galatasaray'a geri dönebileceğini yazdı.

Bu sezon La Liga, Şampiyonlar Ligi, Kral Kupası ve SuperCopa'da toplam 30 maça çıkan Milli futbolcumuz 13 gol atarken 7 de asist yaptı.