Arda'dan şaşırtan hamle! Bakın ne yaptı

Arda
Arda

Arda Turan'dan şoke eden hamle! Bakın bu kez ne yaptı

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olmasıyla uzun süredir gündemden düşmeyen Arda Turan, Aslıhan Doğan'a evlilik teklifinde bulundu. Arda ile Aslıhan'ın bu özel gecesi sosyal medyayı salladı.

Arda'dan şaşırtan hamle!
Neredeyse her sözüyle, her hareketiyle olay yaratan futbolcu Arda Turan, kız arkadaşı Aslıhan Doğan'a evlilik teklifinde bulundu.
Arda'dan şaşırtan hamle! Neredeyse her sözüyle, her hareketiyle olay yaratan futbolcu Arda Turan, kız arkadaşı Aslıhan Doğan'a evlilik teklifinde bulundu.
''Hayatımın en güzel parçası olan Aslıhan''
Arda, "Hayatımın en güzel parçası olan Aslıhan, Benimle evlenir misin?" diye sordu; 'Evet' cevabını alan Arda Turan'ın sevinci gözlerinden okunuyordu.
''Hayatımın en güzel parçası olan Aslıhan'' Arda, "Hayatımın en güzel parçası olan Aslıhan, Benimle evlenir misin?" diye sordu; 'Evet' cevabını alan Arda Turan'ın sevinci gözlerinden okunuyordu.
İlk Burak kutladı!
Arda'yı ilk kutlayan isim, Trabzonspor'lu Burak Yılmaz oldu. Burak, "Vay be! Hadi bakalım. Evli, mutlu, çocuklu inşallah" mesajını paylaştı.
İlk Burak kutladı! Arda'yı ilk kutlayan isim, Trabzonspor'lu Burak Yılmaz oldu. Burak, "Vay be! Hadi bakalım. Evli, mutlu, çocuklu inşallah" mesajını paylaştı.