Arjantin - Hırvatistan maçının kırılma anı

​Arjantin - Hırvatistan maçının kırılma anı
​Arjantin - Hırvatistan maçının kırılma anı

Dünya Kupası D Grubu mücadelesinde Arjantin, Hırvatistan ile ölüm kalım maçına çıktı. Hırvatlara 3-0 mağlup olan Arjantin büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, özellikle karşılaşmanın ilk yarısında kaçırılan bir pozisyon Arjantinlileri kahretti.

Arjantin, Dünya Kupası D Grubu ikinci maçında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Novgorod Stadium'da oynanan karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 3-0'lık skorla Hırvatlar oldu. Alınan bu sonucun ardından Hırvatistan üst tura çıkmayı garantilerken, Arjantin grupta işi zora soktu. Karşılaşmanın ilk yarısında Arjantin adına gelişen bir atakta çok rahat bir pozisyon değerlendirilemedi.

Müsabakanın ilk yarısında her iki taraf da etkili ataklar geliştirirken, bu pozisyonlar golle sonuçlanmadı. Özellikle Arjantin'in 30. dakikada yakaladığı fırsat, karşılaşma adına kırılma noktasıydı.

Arkadaşının sıfırdan çevirdiği topta boş kale ile karşı karşıya kalan Perez, zor olanı başardı ve topu dışarı attı. Messi ve arkadaşlarının maç boyunca yakaladığı en net fırsat bu şekilde harcanırken, aynı zamanda Hırvatlar karşısında öne geçme şansı kaçtı.

  • Arjantin, aldığı bu sonuçla gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı. Messi ve arkadaşları son maçta Nijerya'yı yenmek zorundayken, öte yandan Hırvatistan'ın İzlanda'yı mağlup etmesini bekleyecek.

🏆 Bakarken ardından gitme kal diyemedim...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

❗️Arjantin’i, Hırvatistan çarptı...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()