Arsenal gol oldu yağdı

Arsenal
Arsenal

Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda İngiliz ekibi Arsenal, Fransız ekibi Paris Saint-Germain’i 5-1 mağlup etti. Mesut Özil'in ilk kez kaptan olarak çıktığı maçta 1 gol atarak, performansıyla göz doldurdu.


2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal ile Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain karşı karşıya geldi. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Singapore Stadı’nda oynanan maçta İngiliz ekibi, Fransız temsilcisini farklı geçti.

Karşılaşmanın 13. dakikasında Mesut Özil ile öne geçen kırmızı beyazlılar, ilk yarıyı da bu skorla tamamladı. Fransız temsilcisi 60. dakikada Christopher Nkunku’nun penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı. Oyuncu değişikliklerin ardından Arsenal hücumda daha etkili oldu. Premier Lig temsilcisi, 67. ve 71. dakikada Alexandre Lacazette, 87. dakikada Rob Holding ve 90. dakikada Edward Nketiah’in ayağından bulduğu golle mücadeleden 5-1 galip ayrıldı.
Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, ilk 11’de başladığı maçta 64. dakika oyundan çıktı ve yerini Emile Smith Rowe’a bıraktı.

Avrupa'nın en iyi takımlarının yer aldığı 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'na, Avrupa, ABD ve Singapur ev sahipliği yapıyor. Bu büyük organizasyona, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya'dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, İnter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz'den Benfica kulüpleri yer alıyor.

🔴 who was your man of the match v PSG? #Laca #Guendouzi #Ozil #AFCTour2018

Arsenal Official (@arsenal)'in paylaştığı bir gönderi ()