Arsenal'den Çağlar Söyüncü'ye servet

İngiliz basınında yer alan haberler göre, Genç stoper Arsenal'a transfer olmaya çok yakın.
İngiliz basınında yer alan haberler göre, Genç stoper Arsenal'a transfer olmaya çok yakın.

Bir süredir milli yıldız Çağlar Söyüncü'nün peşinde olan Arsenal'in, transferde sona yaklaştığı belirtilirken 40 milyon avroyu gözden çıkardığı öne sürüldü.

Türkiye'de futbol adına büyük devrimler gerçekleştiren Altınordu'nun yetiştirdiği oyuncular, Avrupa'da adım adım yükselmeye devam ediyor.

İlk olarak Seyit Mehmet Özkan'ın duyurduğu Çağlar Söyüncü ile Arsenal ilişkisi gün geçtikçe daha da açığa çıkıyor. İki sezon önce Altınordu'dan Freiburg'a transfer olan Çağlar Söyüncü kariyerinde dev bir adım atmak üzere.

İngiliz basınında yer alan haberler göre, Genç stoper Arsenal'a transfer olmaya çok yakın. The Sun Gazetesi'nin iddiasına göre, iki sezondur Almanya'da başarılı bir performans ortaya koyan 22 yaşındaki stoperin transferinde iş artık tarafların el sıkışmasına kaldı.

Genç oyuncunun menajeri Mustafa Doğru da yaptığı açıklama ile durumu doğruladı.

40 MİLYON AVRO

2 sezon önce yaz sezonunda Altınordu'dan 2,6 milyon avroya Freiburg'a transfer olan Milli oyuncunun tam 40 milyon avroluk bedelle Londra'nın yolunu tutması bekleniyor.

Topçular ayrıca savunmaya Çağlar'dan önce iki önemli takviye daha yapıp, Juventus'lu sağ bek Stephan Lichtsteiner ve Sampdoria'lı ön libero Lucas Torreira'yı da kadrosuna katmıştı.