Arsene Wenger cephesinden Ali Koç açıklaması

Arsene Wenger cephesinden Ali Koç açıklaması​
Arsene Wenger cephesinden Ali Koç açıklaması​

Arsenal'ın eski teknik direktörü Arsene Wenger, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapıyor. Tecrübeli teknik adamın, Bodrum'dan sonra İstanbul'a gelerek Ali Koç ile görüşeceği yönündeki haberler ise yalanlandı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in eski teknik direktörü Arsene Wenger, tatilini Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçiriyor. Wenger'in Bodrum'da kısa bir süre yorgunluk attıktan sonra Fenerbahçe'nin başkan adayı Ali Koç ile buluşacağı ileri sürülmüştü. Wenger'in yakın çevresinden yapılan açıklamada bu yönde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Arsenal Kulübünün eski yöneticilerinden David Dein'in davetlisi olarak Bodrum'a gelen Fransız teknik adam, Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde bir balık restoranında yemek yedi.

Gün içinde tecrübeli teknik adamın Türkiye'ye sadece tatil için değil, iş için de geldiği belirtilerek Fenerbahçe'nin başkan adayı Ali Koç ile görüşeceği belirtildi. Görüşmenin içeriğinin ise Wenger'in Fenerbahçe sportif direktörlüğü görevini alması olduğu ileri sürüldü. Ancak ilerleyen saatlerde Wenger'in yakın çevresinden böyle bir görüşmenin olmayacağına dair açıklama geldi.

Wenger'in, David Dein'in misafiri olarak iki gün daha ilçede kalacağı ve Bodrum'un koylarını gezeceği öğrenildi.