Atiba, Beşiktaş'ta kalacak mı? Başkan Çebi açıkladı

Atiba'nın Beşiktaş'taki geleceği netleşiyor
Atiba'nın Beşiktaş'taki geleceği netleşiyor

Beşiktaş'ın emektar futbolcusu Atiba Hutchinson'ın takımda kalıp kalmayacağı merak konusuydu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kanadalı futbolcunun geleceğiyle ilgili açıklamada bulundu.

Vodafone Park'ta Papara ile yapılan sponsorluk anlaşmasının basın toplantısında konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Atiba Hutchinson'un durumunu netliğe kavuşturdu. Çebi, Türkiye Futbol Federasyonunun aldığı yabancı kararının, Atiba ile yola devam etme düşüncelerini güçlendirdiğini söyledi.

  • Ahmet Nur Çebi: "8+3 yabancı kuralı, 3 yerli 8 yabancının olması ve 14 yabancının kadroda olması, Atiba ile sözleşme yapma açısından elimizi güçlendirdi. Atiba bizle 1 yıl daha devam edecektir. Ancak, işin ekonomik yönünü göz ardı etmeyeceğim."
39 yaşındaki Atiba'nın sözleşmesi sona erdi.
39 yaşındaki Atiba'nın sözleşmesi sona erdi.

9 sezondur takımda

2013-14 sezonunun başında sessiz sedasız ve bonservissiz şekilde Hollanda ekibi PSV'den transfer edilen Atiba Hutchinson, çalışkanlığı ve başarılı futboluyla kısa sürede Beşiktaşlıların sevgilisi oldu. 9 sezondur siyah beyazlı formayı terleten Kanadalı orta saha, 326 maçta 26 gol atıp 37 asist yaptı. 39 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ile 3 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı. Beşiktaşlı taraftarlar, 'efsane' dedikleri Atiba'nın takımda kalmasını istiyor.