Atiba: Ülkemde beni kimse tanımıyor

Atiba Ülkemde tanınmıyorum
Atiba Ülkemde tanınmıyorum

Kanada'nın Jamaika ile karşılaştığı hazırlık maçında forma giyen Atiba Hutchinson, maç sonrası ülke basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Kanada'nın Jamaika'yı 2-0 yendiği maç sonrası önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaşlı yıldız, ülkesinde Türkiye'de tanındığı kadar tanınmadığını söyledi.

Kanada Milli Takımı'na uzun süre sonra tekrar çağrılan siyah beyazlı futbolcu, "Ben milli bir futbolcuyum. Şampiyonlar Ligi'nde forma giyiyorum ve süper ligde şampiyonluğa oynuyoruz. Ailemle Kanada'ya dönüyoruz. Eşim bile tanınmıyor olmama çok şaşırıyor. Bu gerçekten çok tuhaf" diyerek beklediği değeri göremediği konusunda basına dert yandı.

34 yaşındaki yıldız ülkesinde yaşadığı bu durumu, 'iki farklı dünyada yaşamak' olarak nitelerken şu an Beşiktaş'ta çok mutlu olduğunu ve kariyerini burada noktalamak istediğini ifade etti.

'Henüz emekli olmayı düşünmüyorum'

Beşiktaş'ta hiçbir yerde olmadığı kadar rahat olduğunu aktaran Atiba, "Müthiş bir stadımız var. Benim için çok şey yaptılar. Hiç aklımdan çıkmayan bir şey var, o da Beşiktaş'ta mutlu olduğum ve kariyerimi burada sonlandıracağım. Beşiktaş'la bu sezon sonu kontratım bitiyor ama emekli olmayı düşünmüyorum" diyerek Beşiktaş yönetimine de mesaj yolladı.