Atletico Madrid'den Alex Telles hamlesi

Alex Telles attığı golün ardından şükrediyor.
Alex Telles attığı golün ardından şükrediyor.

La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Filipe Luis'in yerini Alex Telles ile doldurmayı düşünüyor. İspanyol devi, Brezilyalı sol bek için kesenin ağzını açtı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın iki sezon önce 6,5 milyon avro karşılığında Porto'ya sattığı Alex Telles, performansını her geçen gün artırmaya devam ediyor.

26 yaşındaki Brezilyalı sol bekin son talibi İspanyol devi Atletico Madrid oldu. Kırmızı beyazlılar, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Filipe Luis'le kontrat uzatmayı düşünmüyor ve yerine Alex Telles’i transfer etmek istiyor.

AS'ta yer alan habere göre; Luis'in yerine bir başka Brezilyalı sol bek Alex Telles düşünülüyor. Sezon başı 130 milyon euro civarında transfere para harcayan Atletico bu transferi devre arası transfer döneminde bitirmek istemiş ancak FFP kuralları sebebiyle görüşmeler sezon sonuna sarkmıştı.

Telles'in sözleşmesinde 40 milyon euroluk bonservisiyle takımdan ayrılma maddesi bulunuyor ancak İspanyollar bu paradan daha az bir rakama transferi sonlandırmanın peşinde... Porto da pazarlıklara açık olduğunu İspanyol ekibine iletti. Telles yüksek ihtimal sezon sonu Atletico Madrid'e gidecek.

  • Telles bu sezon çıktığı toplam 40 maçta 2 gol, 9 asistlik performans sergilerken Brezilyalı sol bekin Porto'yla olan sözleşmesi 2021 yılı haziran ayında sona eriyor.