Attila Szalai için kapı çalındı... Transfer teklifi çok yakın

Transfermarkt'a göre Macar oyunucunun güncel bedli 15 milyon euro
Transfermarkt'a göre Macar oyunucunun güncel bedli 15 milyon euro

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki genç yıldızı Atilla Szalai, Avrupa'daki varlıklı kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Birçok farklı kulübün radarında bulunan defans oyuncusu Szalai için Suudi prensin geçtiğimiz günlerde satın aldığı, dünyanın en varlıklı kulübü sayılan Newcastle United da kolları sıvadı. Premier Lig ekiplerinden olan Newcastle United'ın kısa süre içerisinde İstanbul'a gelerek teklif yapması bekleniyor.

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncular da büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertli takımda sezon sonu Attila Szalai'nin yüksek bir bonservis ücreti karşılığında satılarak, yeni transferlere bütçe oluşturması planlanıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, ROGON Menajerlik Şirketini'nin Newcastle United'da transferlerden sorumlu Steve Nickson ile bir toplantı yaptığı ve Attila Szalai'yi konuştukları yazıldı.

Bonservis bedeli 20 milyon euro

Daha önce 44 milyon euro karşılığında Hoffenheim'dan Joelinton'ı, İngiliz ekibine transfer eden ROGON'un şimdi de Szalai için aralarının iyi olduğu Nickson ile görüştükleri ifade edildi.

Ayrıca transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kalan Premier Lig ekibinden temsilcilerin İstanbul'a gelerek, 24 yaşındaki oyuncu için 20 milyon euroluk bonservis ücreti teklif edeceği iddia edildi.