Avrupa futbolunun en büyüğü Real Madrid

Şampiyon Real Madrid.
Şampiyon Real Madrid.

İspanyol devi Real Madrid, Şampiyonlar Ligi final maçında Juventus’u 4-1 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Los Galacticos, Devler Ligi’ni üst üste kazanarak tarihe adını altın harflerle yazdırdı.

Şampiyonlar Ligi Kupası sahibini buldu. Dün akşam Juventus ile Real Madrid Galler'in başkenti Cardiff'te bulunan Millennium Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadelede kazanan 4-1’lik skorla Real Madrid oldu.

Ronaldo şov yaptı
Şampiyonluğu getiren goller Cristiano Ronaldo (2), Carlos Casemiro ve Marco Asensio'dan geldi. Juventus ise Mario Mandzukic ile skora katkı sağladı.
Ronaldo şov yaptı Şampiyonluğu getiren goller Cristiano Ronaldo (2), Carlos Casemiro ve Marco Asensio'dan geldi. Juventus ise Mario Mandzukic ile skora katkı sağladı.
12. kez kupa müzede
Geçen yıl da Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Real Madrid, Juventus galibiyetiyle adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Los Galacticos, 12. kez Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanan ekip oldu. Bu başarıyla Real Madrid hem kupayı en çok kazanan takım hem de ilk kez üst üste iki kez Devler Ligi’nde şampiyon olan ekip unvanını elde etti.
12. kez kupa müzede Geçen yıl da Şampiyonlar Ligi’ni kazanan Real Madrid, Juventus galibiyetiyle adını tarihe altın harflerle yazdırdı. Los Galacticos, 12. kez Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanan ekip oldu. Bu başarıyla Real Madrid hem kupayı en çok kazanan takım hem de ilk kez üst üste iki kez Devler Ligi’nde şampiyon olan ekip unvanını elde etti.
Zinedine Zidane ilki yaşattı
Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane da iki kez üst üste Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ilk teknik direktör oldu.
Zinedine Zidane ilki yaşattı Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane da iki kez üst üste Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ilk teknik direktör oldu.
CR7’den 500. gol
Cristiano Ronaldo, Juventus maçında Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi’ndeki 500. golünü kaydetti. Bu arada Portekizli futbolcu bu sene Devler Ligi’ni 11 golle tamamladı.
CR7’den 500. gol Cristiano Ronaldo, Juventus maçında Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi’ndeki 500. golünü kaydetti. Bu arada Portekizli futbolcu bu sene Devler Ligi’ni 11 golle tamamladı.
Juventus yıkıldı
Bu sezon Devler Ligi’nde çıktığı maçlarda kalesinde yalnızca 3 gol gören ve şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Juventus cephesinde ise büyük bir üzüntü yaşandı.
Juventus yıkıldı Bu sezon Devler Ligi’nde çıktığı maçlarda kalesinde yalnızca 3 gol gören ve şampiyonluğun favorisi olarak gösterilen Juventus cephesinde ise büyük bir üzüntü yaşandı.