Aykut Kocaman'a ağır sözler: Aziz Yıldırım'ın kölesi

​Aykut Kocaman'a ağır sözler: Aziz Yıldırım'ın kölesi
​Aykut Kocaman'a ağır sözler: Aziz Yıldırım'ın kölesi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçında alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından eleştirilmeye devam ediyor. Son olarak Hıncal Uluç, Kocaman hakkında sert ifadeler kullandı.

Sivri yorumlarıyla bilinen Türk sporunun duayen ismi Hıncal Uçul, Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinin ardından yine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

A Spor ekranlarında konuşan Uçul, sarı lacivertli takımın teknik direktörü Aykut Kocaman hakkında sert eleştirilerde bulundu. Uluç, “Aykut'un bir özelliği var. Her hafta söylüyorum, sonuna kadar da söyleyeceğim Aziz Yıldırım denen adamın kölesi olması.” ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: İhlas
Fotoğraf: İhlas

Hıncal Uluç’un bu sözleri sosyal medyada büyük ses getirirken, Fenerbahçeli taraftarların tepkisini çekti.

Hıncal Uluç'un Aykut Kocaman hakkında yaptığı açıklama:

  • Aykut'un bir özelliği var. Her hafta söylüyorum, sonuna kadar da söyleyeceğim Aziz Yıldırım denen adamın kölesi olması. Bu yetiyorsa, Fener'de antrenör olmaya gerek yok. Yıldız futbolcunun kaprisi olur arkadaş. Sıradan futbolcu kapris yapamaz. Kapris yaptığı zaman kapının önünde bulacağını bilir kendisini. Onun için sıradan futbolcu, teknik direktörün kölesidir. Yıldız futbolcu kapris yapabilir ancak... Ve marifet o adamı kaprisleriyle kazanmak, oynatmak, yararlanmak. Yöneticilik o, dünyanın her mesleğinde yöneticilik o…