Aykut Kocaman'ın maç sonu hakeme ne dediği ortaya çıktı

​Aykut Kocaman'ın maç sonu hakeme ne dediği ortaya çıktı
​Aykut Kocaman'ın maç sonu hakeme ne dediği ortaya çıktı

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1-0 kaybettikleri Akhisar maçı sonrası öfkeyle sahaya girip hakeme bir şeyler söylemişti. Kocaman'ın Bülent Yıldırım'a neler söylediği ortaya çıktı.

Cuma akşamı oynanan maçta Fenerbahçe, deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0 mağlup olmuş ve ligdeki ikinci yenilgisini almıştı.

Karşılaşmaya damga vuran olay ise, teknik direktör Aykut Kocaman'ın maç sonu öfkeli bir biçimde sahaya girip, hakeme bir şeyler söylemesiydi.

82. dakikada Alper Potuk’a gösterilen kırmızı kart nedeniyle öfkeli olan Kocaman, Yıldırım’a, "Ne gördün de Alper’e kırmızı kart verdin?" diye sordu. Hakemden, "Rakibinin ayağına bastı" cevabını alan Kocaman, tepkisini şöyle sürdürdü:

BEŞİKTAŞ'IN İNTİKAMINI ALDIN

"Faulü yapan Alper değil Akhisarlı oyuncuydu, bizim lehimize faul vermeliydin. Ama sizin niyetiniz daha 1. dakikadan belliydi. Buraya ne amaçla geldiğiniz de belliydi. Beşiktaş’ın intikamını aldın."

Olay sırasında Aykut Kocaman’ın yanında bulunan yardımcı antrenör Fahrudin Ömerovic’in de hakem Yıldırım’a, "Geçen sene Beşiktaş-Bursa maçında Quaresma’ya 3 defa kırmızı kart çıkarmalıydın ama yapmadın ve şampiyonu belirledin. Bu sene de görevini yapıyorsun" dediği belirtildi.