Aykut Kocaman'ın yeni takımı!

Aykut Kocaman
Aykut Kocaman

Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'deki geleceği ve bir sonraki durağıyla ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Fenerbahçeli kimliğiyle tanınan spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'deki geleceğini değerlendirdi.

Deneyimli teknik adamın sarı lacivertli ekipteki görevine devam edip etmeyeceği konusunda fazla renk vermeyen Çelikler, milli takım için ise yeşil ışık yaktı.

Milli takımın eski popüleritesinden uzak olduğundan yakınan Serdar Ali Çelikler, Aykut Kocaman'ın milli takımın başına geçebileceğini belirtti. Usta yorumcu ayrıca, bu imzayla birlikte milli takımın da yeniden gündemde yer bulabileceğini ifade etti.

KOCAMAN'DAN MİLLİ TAKIM İTİRAFI!

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri'nde Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 'Türk Antrenörleri Başarı Endeksi' konulu panele katılmıştı.

Kocaman, burada yaptığı açıklamada milli takımda görev almak istediğini açıkça ifade etmişti.

  • “Her ülkede çalışan insanın Milli Takım son hedefidir. Nihai hedeflerden biridir. Hem oynarken formayı giymek hem çalıştırıcılık yaparken Milli Takım çalıştırıcı olabilmek burada olan herkesin kutsal görevidir. Her Türk antrenör gibi Milli Takım'da görev almayı istiyorum. İnkâr etmenin gereği yok. Her antrenörün bu konuda beklentisi vardır.”