Aykut Kocaman'ın yerine iki aday: Daum ve Bilic

Aykut Kocaman
Aykut Kocaman

Aykut Kocaman'ın istifası için geri sayıma geçen Fenerbahçe, yeni teknik adam için girişimlerine başladı. Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman'ın yerine düşündüğü iki teknik adamın Christoph Daum ve Slaven Bilic olduğu öne sürüldü...

Spor Toto Süper Lig’de arka arkaya alınan başarısız sonuçların ardından koltuğu sallanan Aykut Kocaman, istifa sinyalini verdi ve kulisler hareketlenmeye başladı.

Aykut Kocaman’ın istifa imasının ardından yerine kim geleceği soruları sorulurken, iki farklı teknik direktörün ismi ortaya çıktı. NTV Spor Muhabiri Onur Tuğrul, Daum ve Slaven Bilic isimlerinin kulislerde konuşulduğunu belirtti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Onur Tuğrul, Alman teknik adamın bir numaralı aday olduğunun altını çizerken Hırvat çalıştırıcıya da açık kapı bıraktı. Onur Tuğrul ayrıca, Aykut Kocaman’ın istifa kararının da net olduğunu öne sürdü.

Onur Tuğrul’un paylaşımlarının tamamı şu şekilde;

  • “Aykut Kocaman son durum bilgileri: Yönetimle Aykut Kocaman bir toplantı yapacak. Hoca istifasını sunacak. Top yönetimde. Takım 2 gün izinli. Toplantının yeri, şekli, belli değil henüz. Yönetimden konuştuğum isimler “Hoca bir gelsin, konuşalım ve öyle karar verelim” diye bakıyorlar. Ama hocaya yakın kaynaklarla konuştuğumda hocanın daha fazla zarar vermemek adına kararında net olduğunu söylüyor. Ayrılık ihtimalinin kuvvetli olması üzerine kulislerde konuşulan bir numaralı isim ise Daum. Kulislerdeki diğer bir isim Slaven Biliç. Önümüzdeki birkaç gün yeni isimler duydukça yazacağım. Mutlaka yeni isimler de konuşulur.”