Aziz Yıldırım ameliyat oldu! İşte son durumu

Aziz Yıldırım ameliyat oldu
Aziz Yıldırım ameliyat oldu

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ameliyat oldu. Yıldırım'ın durumuyla ilgili açıklamayı yine Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şekip Mosturoğlu yaptı.

Şekip Mosturoğlu, Twitter'dan yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'ın ameliyat olduğunu duyurdu. Mosturoğlu, paylaşımında"Aziz Başkan başarılı bir by-pass ameliyatı geçirmiştir. Mücadele dolu hayatında karşılaştığı her zorluktan yüreği ve başı dik çıkan başkanımız bunun da üstesinden gelecektir. Dualarımız Aziz başkanla." ifadelerini kullandı.

Nişantaşı Amerikan Hastanesi’nde bypass ameliyatı olan Aziz Yıldırım’ın iyi bir operasyon geçirdiği ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Aziz Yıldırım’ın yakın zamanda ise taburcu olacağı bildirildi.

Aziz Yıldırım’ın kardeşi Ali Yıldırım ile Fenerbahçe eski yöneticilerinden İlhan Ekşioğlu, Aziz Yıldırım’ı hastanede ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü, bypass ameliyatı olan eski başkanlardan Aziz Yıldırım için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

  • “Eski başkanımız Aziz Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimizle” başlığıyla yapılan açıklamada, “Bugün bypass ameliyatı olduğunu öğrendiğimiz eski Başkanımız Aziz Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz."