Aziz Yıldırım yıllar sonra Alex'i neden gönderdiğini açıkladı

Aziz Yıldırım & Başkan Erdoğan & Ali Koç & Samet Güzel
Aziz Yıldırım & Başkan Erdoğan & Ali Koç & Samet Güzel

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Alex de Souza krizinin perde arkasını ilk kez anlattı. Yıldırım, Brezilyalı yıldız ile herhangi bir kişisel sorunu olmadığının altını çizdi ve kulübün menfaatleri adına Aykut Kocaman'ın arkasında durması gerektiği için yolların ayrıldığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, koltuğu Ali Koç’a devretmesinin ardından ilk kez konuştu.

NTV yayınında çarpıcı açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, sarı lacivertli ekibin efsane ismi Alex de Souza ile yolların neden ayrıldığını yıllar sonra anlattı. Brezilyalı isim ile Aykut Kocaman arasında yaşanan kriz sebebiyle kurumsal anlamda bir taraf seçmesi gerektiğini belirten Yıldırım, kulübün menfaatleri için Aykut Kocaman’ın arkasında durarak Alex de Souza’nın gönderildiğini söyledi.

Alex de Souza & Aziz Yıldırım
Alex de Souza & Aziz Yıldırım

Brezilyalı efsane ile kişisel herhangi bir problemi olmadığının altını çizen Aziz Yıldırım, Alex de Souza’nın hem hapishanede olduğu dönemde hem de dışarıdaki süreçte kendisinin yanında olduğunu da belirtti.

🗣️ Aziz Yıldırım'dan yıllar sonra gelen @alexcfc10 itirafı.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()