Aziz Yıldırım'dan Ali Koç açıklaması

Aziz Yıldırım ve Ali Koç başkanlık yarışında zaman zaman bir araya geldiği nadir anlardan biri.
Aziz Yıldırım ve Ali Koç başkanlık yarışında zaman zaman bir araya geldiği nadir anlardan biri.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, görevi devrettiği Ali Koç hakkında ilk kez konuştu. Aziz Yıldırım'ın, Ali Koç'un en az 2 dönem görev kalmasını temenni ettiği aktarıldı.

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmeyi ve Yıldırım’ın çiçeği burnunda başkan Ali Koç hakkında yaptığı açıklamaları aktardı.

TV NET'te yayınlanan 4x4 Futbol'da Mehmet Ayan'a mesaj atan Dilmen ayrıca Volkan Demirel'in kendisinin de bulunduğu bir ortamda Aziz Yıldırım ile buluştuğu ve bu yüzden kadro dışı kaldığı iddialarını da yalanladı.

Aziz Yıldırım görevde olduğu dönemde sarı lacivertli camiaya sesleniyor.
Aziz Yıldırım görevde olduğu dönemde sarı lacivertli camiaya sesleniyor.
  • 30 Eylül'de program bitti, arabaya bindim, Aziz başkan aradı. Birkaç aydır göremiyordum. 'Beykoz'da gel kahve içelim' dedi. Ben de gittim. Murat Ülker, Aziz bey ve arkadaşları oturuyordu, sohbet ediyorlardı. 15 dakika oturdum, bir kahve içtik, 15 dakika falan sürdü. Ali bey de kahve içelim dese, gider kahve içerim. O gün de Volkan Demirel'in olması mümkün değil, Volkan, Rize'deydi zaten olay bu yani.

Aziz Yıldırım’ın, Ali Koç’un en az iki dönem görevde kalmasını temenni ettiğini aktaran Rıdvan Dilmen, herhangi bir sataşma olmaması halinde Aziz Yıldırım’ın polemiğe girmeyeceğini de belirtti.

  • Aziz Yıldırım, 'Bana sataşmazlarsa ben hiçbir şeye bakmam, Fenerbahçe iyi olsun' demişti. Evinde çay içerken, aynen şu ifadeyi kullandı: 'İnşallah bir dönem değil, en az 2 dönem kalır. Bana kimse bulaşmadığı zaman, benim de kimseye söyleyecek bir şeyim yok.