Badou N'diaye'den Galatasaray itirafı

Badou N'diaye
Badou N'diaye

Devre arası transfer döneminde Galatasaray'dan Stoke City'ye transfer olan ve takımı Premier Lig'de küme düştüğü için ayrılık kararı alan N'diaye, Türkiye'ye dönmesi halinde yine Galatasaray'ı seçeceğini söyledi.

Ara transferin son gününde Stoke City'ye 16 milyon avro karşılığında satılan Badou N'diaye, takımının Premier Lig'den düşmesi sonrasında ayrılık kararı almıştı. Senegalli oyuncunun bu kararından sonra birçok Premier Lig ekibi, oyuncuyu transfer listesine almıştı. Eski Galatasaraylı oyuncunun serbest kalma bedeli ise 16 milyon avro.

İngiltere'den kimse bu miktarı vermezse oyuncunun menajeri sözleşmesine koydurduğu özel madde sayesinde N'diaye'yi 1 yıllığına başka bir kulübe kiralayacak.

ÜÇ BÜYÜKLER PEŞİNDE

N'diaye'nin eski kulübü Galatasaray dışında Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oyuncuyla yakından ilgileniyor. Bu üç kulübün ilk tercihi ise oyuncuyu kiralamak olarak gözüküyor.

Oyuncunun Türkiye'ye dönmesi halinde ise ilk tercihi Galatasaray. Konuyla ilgili Sabah Gazatesi'ne konuşan N'diaye İngiliz ekibine transferi konusunda açıklamalar yaptı. Galatasaray'ı yüzüstü bırakmadığını vurgulayan Senegalli yıldız, eski takım arkadaşlarıyla ilişkisini kesmezken sarı kırmızılı taraftara olan özlemini dile getiriyor.