Bafetimbi Gomis'ten Fransa'da Galatasaray açıklaması

Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, ülke basınından France Football'a önemli açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis, ülke basınından France Football'a önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın şampiyonluğunda takımdaki en önemli isimlerden biri olan Bafetimbi Gomis, sezonun ardından ülkesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Sezon başında Galatasaray'a transfer edilen ve hücum hattında gösterdiği performansla şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Bafetimbi Gomis, Fransa basını önemli açıklamalar yaptı.

France Football'a özel bir röportaj veren Fransız golcü, Galatasaray'daki geleceği hakkında da konuştu.

Fransız yıldızın France Football'a verdiği röportajın satır başları şu şekilde;

DÖNÜM NOKTASI KAYSERİSPOR MAÇI

  • “Hazırlık kampında kendimi bulmam uzun zaman aldı. Daha sonra takıma uygun olup olmadığım sorgulandı. Ligdeki ilk maçımda Kayserispor'a karşı iki gol attım. O maçla birlikte doğru oyuncu olduğumu düşündüklerine inanıyorum. Kolektif bir oyun ve iyi paslarla birlikte çok gol attım ve şımartıldım. Kesinlikle bunun için çok şanslıyım."

"SADECE ŞAMPİYONLUĞUM EKSİKTİ"

  • "Kariyerim boyunca tek elde edemediğim şey şampiyonluktu. Çok büyük takımlarda oynadım ve çok fazla gol attım. Ancak şampiyonluk yaşamadım. Bu unvanı Galatasaray'da kazanma fırsatım oldu."

GALATASARAY'DA DEVAM ETMEYİ DÜŞÜNÜYOR MU?

  • "Böyle bir sezondan sonra Galatasaray'da devam etmeyi düşünüyorum. Yönetimle en iyi ne yapmayı düşündüklerini konuşacağım. Türkiye'de olduğum için mutluyum. Beş büyük ligdeki takımlarla Galatasaray arasında fark yok. Harika bir kulübün parçasıyım. Özellikle Türkiye Ligi büyüdükçe daha büyük oyuncular geliyor. Türkiye'ye gitmem için beni arayan ünlü oyuncuların sayısına şaşırırsınız."