Bakasetas tur için umutlu

​Anastasios Bakasetas
​Anastasios Bakasetas

Play-off turu ilk maçında Kopenhag kalesine bıraktığı golle rövanş için Trabzonspor'a umut veren Anastasios Bakasetas, maç sonu konuşmasında Şampiyonlar Ligi'nde gruplarına kalacaklarından emin olduğunu söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Trabzonspor deplasmanda Kopenhag'a 2-1 mağlup oldu. Zorlu karşılaşmada takımının tek golünü atan Anastasios Bakasetas maç sonu basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Kritik bir gol bulduklarını belirten Yunan futbolcu, "Çok kritik anlarda iki gol yedik. İkinci golden sonra iyi bir reaksiyon gösterdik çünkü kendi bildiğimiz oyunu oynamaya başladık ve rakibi domine etmeye başladık. Kritik bir gol attığımızı düşünüyorum çünkü haftaya kendi evimizde oynayacağız." ifadelerini kullandı.

Hedefimiz her zaman kazanmak

"Robot biri değilim. Her seferinde gol atamıyor, aynı performansı gösteremiyor olabilirim ama nerede oynarsam oynayayım takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Bizim takımımız aslında böyle bir takım. Hedefimiz her zaman kazanmak ama bazen istediğimizi ortaya koyamayabiliyoruz."

Bakesetas gruplara kalacaklarından emin

"Şampiyon olabilmek, büyük başarılar kazanabilmek için lider oyunculara ihtiyacınız var. Bizim takımımızda bu tür birçok futbolcu var. Bu kadar inanmış oyunculara ve lider karakterli oyunculara sahip olmak beni çok mutlu ediyor. Benim bu takıma inancım çok sağlam. Haftaya oynayacağımız maçta mutlaka gruplara katılacağız. Bu takımla bugüne kadar birçok şey başardık. Yeni şeyler kazanmak istiyoruz."