Trabzonsporlu Kourbelis ve Bakasetas açıklamalarda bulundu

Kourbelis ve Bakasetas
Kourbelis ve Bakasetas

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Yunan orta saha Dimitris Kourbelis ile yıldız futbolcu Anastasios Bakasetas basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Yunan orta saha Dimitris Kourbelis ile Anastasios Bakasetas basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"Çok mutluyum"

Trabzonspor'a geldikten sonra hislerini anlatan Kourbelis, "Öncelikle karşılama için teşekkür ederim. Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Her sene hedeflerine koşan, her sene hedefleri olan büyük bir takımda olduğumun farkındayım. Bakasetas ve Siopis'i yakından tanıyorum. Bana takımla ilgili her şeyi söylediler. Takımın büyüklüğünden bahsettiler. Benim de üzerime düşen her seferinde elimden gelenin en iyisini yaparak takımın hedeflerine gerçekleştirmesine yardımcı olabilmek. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Ben kariyerime stoper olarak başladım. Daha sonra 6 numara olarak devam ettim. 8 numara oynadım geçen yıl. Burada kararı verecek olan kişi hocamız. Ben de sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Bu konudaki karar tabii ki her zaman hocamızın olacak. Çok fazla maçı izleme fırsatı buldum. En iyi arkadaşlarım Bakasetas ve Siopis burada oynuyor çünkü. Taraftarımızın ne kadar tutkulu olduğuyla ilgili geniş bir bilgim var. Taraftarımız şundan emin olacak; sahaya çıktığım her anda elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Bakasetas'tan sözleşme açıklaması

Takımın Yunan yıldızı Bakasetas ise mukavele yenileme görüşmelerine ilişkin, "Başkanımızın söylediği doğru evet bir teklif var. Biz de bu konu üzerinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ben de sözleşmeyle alakalı kendi fikirlerimi ilettim. Dolayısıyla şu an sürecin devam ettiğini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.