Balotelli Adana Demirspor'da

Balotelli Adana Demirspor'da
Balotelli Adana Demirspor'da

Adana Demirspor dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli'yi kadrosuna kattı. İtalyan golcüyle 3 yıllık sözleşme imzalandı.

TFF 1. Lig'i şampiyon tamamlayıp 26 yıl sonra Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirmeye devam ediyor. Daha önce Belhanda ve Assombalonga'yı kadrosuna katan Akdeniz ekibi, Balotelli'yi de renklerine bağladı. Başkan Murat Sancak'ın "Yüzde 85 anlaştık" dediği 30 yaşındaki futbolcu, son detayları görüşmek için geldiği İstanbul'da 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

İki deli bir araya geldi

Balotelli'nin Türkiye'ye gelmesinin ardından, Adana Demirspor'un Twitter hesabından futbolseverleri heyecanlandıran bir paylaşım yapıldı. Kulübün resmî hesabı, Hande Yener'in 'İki Deli' şarkısının müziğini şarkıda geçen "İki deli bir araya gelmemeliydik" sözüyle paylaştı.

Başkanı takip etti

İtalyan golcü Mario Balotelli, Instagram hesabından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ı takip etmeye başladı.

Açıklama geldi: 3 yıllık imza

Bu transfer işaretlerinin ardından resmî açıklama da geldi. Adana Demirspor Kulübü, Balotelli ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Yapılan paylaşmda "Tarih: 7 Temmuz 2021 Çarşamba. Bugün Adana Demirsporumuzun tarihine adını altın harflerle yazdıracak bir transfer gerçekleşti. Dünya Yıldızı Mario Balotelli takımımızla 3 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Süper Mario gollerini artık mavi–lacivertli forma için atacak." ifadeleri yer aldı.