Barcelona maçında korkutan olay! Oyuncular soyunma odasına gönderildi

Barcelona maçında ne oldu?
Barcelona maçında ne oldu?

İspanya La Liga'da oynanan ve Barcelona'nın 4-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Cadiz karşılaşmasında bir taraftarın rahatsızlanması sonucu maç bir süre durdu.

İspanya Ligi’nde Barcelona’nın deplasmanda Cadiz ile karşı karşıya geldiği maçta üzücü bir olay meydana geldi. Barcelona’nın 2-0’lık üstünlüğü ile devam eden mücadelenin 82. dakikasında kale arkası tribününde bir taraftarın kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

Durumun anlaşılması üzerine sağlık ekipleri hemen taraftarın olduğu bölüme doğru yönlendirilirken hakem de mücadeleyi durdurdu. Hem Barcelona hem de Cadizli oyuncular taraftarın sağlık durumu için endişeli bir bekleyişe geçti.

Ledesma'nın çabası

Oldukça üzgün olduğu görülen bazı oyuncular fenalaşan taraftardan gelecek iyi haber için dua etmeye başladı. Maçın durmasına sebebiyet veren olayda hem tribündeki diğer seyirciler hem de futbolcular adeta seferber oldu.

  • Kalp krizi geçiren taraftara müdahale yapılması için Cádiz kalecisi Jeremias Ledesma’ın, sağlık ekibini koşarak defibrilatör (şok cihazı) götürdüğü anlar kameralara yansıdı.

Tüm stat sessizlik içinde iyi haber için bekleyişe geçerken rahatsızlanan taraftarın olduğu kale arkası tribününe bir sedye gönderildi.

Yeni bir haber gelene kadar oyuncuların soyunma odalarına gitmeleri istendi. İspanyol basını, ambulansla hastaneye götürülen taraftarın sağlık durumunun iyiye gittiğini duyurdu. Yaklaşık 30 dakika duran oyun futbolcuların sahaya dönmesiyle yeniden başlayarak son 10 dakikası oynandı.