Barcelona yıldız yağmuru için servet harcayacak

​Barcelona yıldız yağmuru için servet harcayacak.
​Barcelona yıldız yağmuru için servet harcayacak.

Süper Kupa maçında aldığı kötü sonuçla taraftarını üzen Barcelona’da yıldız yağmuru başlıyor. Katalan ekibi Ousmane Dembele ve Philippe Coutinho

ile sözleşme imzalamaya çok yakın.

Sezonu İspanya Süper Kupası’nda Real Madrid’e 3-1 yenilerek açan Barcelona transfer çalışmalarına hız verdi. Katalanlar, uzun süredir peşinden koştuğu Ousmane Dembele ve Philippe Coutinho’ya bu hafta imza attırmaya hazırlanıyor.

İspanyol Sport Gazetesi’nin haberine göre Borussia Dortmund, Barça’nın Dembele için yaptığı 99 milyon Euro’luk (410 milyon TL) teklifi kabul etti. Ancak buna ek olarak 29 milyon Euro (120 milyon TL) bonus istedi. Bordo-Mavili ekibe gitmek isteyen genç Fransız, hafta içinde habersiz şekilde antrenmana çıkmadığı için Borussia yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Tarafların kısa süre içinde anlaşması bekleniyor.

Fiyat 110 milyon Euro

Liverpool’un Brezilyalısı Phillipe Coutinho için de ısrarını sürdüren Katalanlar, İngilizlerle görüşmelerini sürdürüyor. Sakatlığı sebebiyle Kırmızılılar’ın Hoffenheim ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off turunun kadrosuna alınmayan yıdız futbolcunun durumu henüz netlik kazanmadı. İngiliz basını ise oyuncunun Barcelona’ya transfer olacağını ve bu yüzden kadroda yer almadığını yazdı. Tarafların 110 milyon Euro’nun üzerinde bir bedele anlaşması bekleniyor.

(Kaynak: Fanatik)