Barcelona'da Arda Turan protestosu

Josep Maria Bartomeu ve Ali Koç, Beko'nun sponsorluk anlaşması için düzelenen toplantıda Barcelona formasıyla basın mensuplarına poz veriyor.

Zor günler geçiren Arda Turan'a bir tatsız haber de İspanya'dan geldi. Barcelona'nın olağan genel kurul toplantısında bir grup genel kurul üyesi, Arda Turan'ı ıslıkla protesto etti.

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, bonservisinin bulunduğu Katalan devi Barcelona’nın olağan genel kurulunda beklemediği bir protestoyla karşılaştı.

Fanatik Gazetesi’nde yer alan habere göre; genel kurul üyeleri, Arda Turan’ın ismini duyar duymaz tepki gösterdi. Genel Sekreter Eric Abidal’ın, takımdan ayrılan 20 oyuncunun ismini saydığı konuşma esnasında Arda Turan’ın isminin okunmasına tepki gösteren bir grup genel kurul üyesi, milli oyuncuyu ıslıkladı.

gzt

Protestoları yatıştırmak için araya giren Abidal, Arda Turan’ın Türkiye’de çok mutlu olduğunu söyledi. Abidal, “Türkiye'de çok mutlu. Atletico Madrid'den buraya gelmeye karar verdi ancak oyun stilinden dolayı takıma uyum sağlayamadı. Ancak yetenekli bir oyuncu ve kulübümüz onun Türkiye'ye dönmesine karar verdi.” şeklinde konuştu.

Arda Turan'ın bonservisini elinde bulunduran Barcelona cephesinin, şarkıcı Berkay Şahin'le kavga eden Arda Turan'ın saha dışındaki eylemlerinden dolayı manşet olmasından rahatsız olduğu kaydedildi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

📸 Arda Turan'ın keyfi yerinde.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()