Barcelona'dan Galatasaray'a golcü...

Martin Braithwaite
Martin Braithwaite

Fatih Terim'le yolların ayrılmasının hemen ardından takımın başına getirilen Torrent, ilk maçında Hatayspor'a 4-2 mağlup oldu. Hüsranla sonuçlanan maçın ardından transfer çalışmalarına giren Galatasaray'ın Barcelona'da oynayan golcü ile ismi anilmaya başladı.

Süper Lig'in 22.haftasında oynanan maçta Hatayspor yenilgisinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın gündeminde Barcelona'nın golcüsü Martin Braithwaite var.

Bu sezon forma şansı bulmakta çok zorlanan Danimarkalı yıldızın takımda kalıp teknik direktör Xavi'ye kendisini ispat etmek istediği ancak yönetimin ayrılık kararı aldığı belirtiliyor.

Galatasaray da ilgilenenler arasında
Galatasaray da ilgilenenler arasında

Habere göre Martin Braithwaite'le ilgilenen takımlar arasına Galatasaray da katıldı. Mbaye Diagne'nin sakatlığı, Mustafa Muhamamed'in Afrika Kupası'nda olması ve Halil Dervişoğlu'nun kötü performansı sonrası sarı-kırmızılıların forvet transferini gündeme aldığı iddaa ediliyor.

Torrent, Barclona ile temasta

Teknik direktör Domenec Torrent'in eski kulübü Barcelona ile sürekli temas halinde olduğu ve Martin Braithwaite'le ilgili önümüzdeki günlerde sıcak gelişmeler yaşanabileceği öğrenildi.

Torrent olaya el atabilir
Torrent olaya el atabilir

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde 18 milyon Euro karşılığında Leganes'ten Katalan devine geçen 30 yaşındaki futbolcu beklentilerin altında kaldı.

  • Bu sezon La Liga'da sadece 3 maçta forma giyebilen Martin Braithwaite buna karşın 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Yeni transfer yapabilmesi için maaş bütçesini boşaltması gereken Barcelona yönetiminin Danimarkalı yıldızı kiralık olarak göndermek istediği belirtiliyor. (Takvim)