Galatasaray altyapısında çıktı, Fenerbahçe'ye geliyor!

Bartuğ Elmaz
Bartuğ Elmaz

Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Bartuğ Elmaz, 1 Temmuz 2022 tarihinde sarı - kırmızılı ekipten ayrılmış ve yeni durağı Fransa olmuştu. Ligue 1 ekibi Marsilya'da forma şansı bulmakta oldukça zorlanan ve bu sezonun hazırlık kampına dahil edilmeyen Bartuğ'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi.

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrasında teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getiren Fenerbahçe, transfer dönemine hızlı bir giriş yapmıştı. Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Ryan Kent gibi ünlü futbolcuları kadrosuna katan sarı - lacivertlilerin Bartuğ Elmaz'ın peşinde olduğu öğrenildi.

Şartlarını sordu

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı lacivertliler, Bartuğ Elmaz'ı transfer etmek için harekete geçti. Fenerbahçe'nin oyuncunun transfer şartlarını öğrenmek için masaya oturduğu kaydedildi.

Galatasaray ile sözleşme yenilemeyen Bartuğ Elmaz, Fransa Ligue 1'de Igor Tudor'un çalıştırdığı ve Cengiz Ünder'in forma giydiği Marsilya'ya imza atmıştı. Bartuğ, kulübüyle 2026 yazına kadar geçerli sözleşme yapmıştı.

  • Galatasaray altyapısında yetişen genç oyuncu, Marsilya'ya transfer olmuştu.