Beşiktaş, Başakşehir deplasmanında

Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Medipol Başakşehir'in konuğu olacak. Peki Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş; Fatih Karagümrük, Demir Grup Sivasspor ve Fraport TAV Antalyaspor maçlarında yaşadığı puan kayıplarının ardından ligdeki son maçında MKE Ankaragücü'nü 2-1 yenerek puanını 43'e yükseltti ve haftaya 3. sırada başladı.

Ligde oynadığı son 2 maçında Yukatel Kayserispor ve Corendon Alanyaspor'a 1-0'lık skorlarla mağlup olan Medipol Başakşehir ise 40 puanla ligde 5. basamakta yer alıyor.

Beşiktaş'ta Welinton cezalı

Siyah beyazlılarda kart cezası bulunan Welinton Souza karşılaşmada forma giyemeyecek.

Rachid Ghezzal'ın durumu belirsiz

Uzun süren sakatlığının ardından Antalyaspor maçında sahalara dönmesi beklenen ancak karşılaşma öncesi yapılan ısınma sırasında kasığından sakatlanan Rachid Ghezzal'ın durumu belirsizliğini koruyor.

  • Hafta içi yapılan antrenmanlarda takımla çalışan Ghezzal'ın durumu yapılacak son kontrollerin ardından belli olacak.


Tecrübeli oyuncu yapılacak değerlendirmelerin olumlu sonuç vermesi halinde Medipol Başakşehir maçıyla birlikte yeniden sahalara dönecek.

Cenk Tosun sınırda

Beşiktaş'ta Cenk Tosun, Başakşehir karşısında sarı kart görmesiyle cezalı duruma düşecek ve İstanbulspor maçında görev alamayacak.

Başakşehir'de 3 isim sınırda

Medipol Başakşehir'de sakatlığı bulunan Mesut Özil bu mücadelede forma giyemeyecek. Turuncu lacivertli takımın Gent ile oynadığı UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu mücadelesinde sakatlanan Eden Karzev'in durumu ise net değil.

  • Medipol Başakşehir'de Danijel Aleksic, Stefano Okaka ve yeni transfer Joao Figueiredo sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üç futbolcu bu karşılaşmada da sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta oynanacak VavaCars Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bugün akşam Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Hakem Mete Kalkavan'ın yöneteceği müsabakada Volkan Narinç ve Deniz Caner Özaral yardımcı hakemlik görevini üstlenecek. Mücadele beIN SPORTS 1 ve TODTV ekranlarından yayınlanacak.