Başakşehir maçına 1 bilet satıldı

Fedor Kudryashov attığı golün ardından şeref tribününü selamlıyor.
Fedor Kudryashov attığı golün ardından şeref tribününü selamlıyor.

Lider Medipol Başakşehir'in şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip Antalyaspor maçında deplasman tribününe yalnızca 1 taraftarın gittiği belirtildi. Kariyerinin ikinci golünü, tam 1012 gün sonra kaydeden Fedor Kudryashov, şeref tribününe koşmak zorunda kaldı.

Spor Toto Süper Lig 22. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, zorlu Antalyaspor deplasmanından 3 puanla dönerken tribünlerdeki boşluk hayal kırıklığı yarattı.

Antalya Stadyumu’nda oynanan mücadelenin konuk takım için ayrılan deplasman tribününe yalnızca 1 bilet satıldığı ortaya çıktı. Yerel basın, liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir’in oldukça büyük öneme sahip Antalyaspor maçını yalnızca 1 taraftarın tribünden takip ettiğini yazdı.

Medipol Başakşehir forması giyen Fedor Kudryashov ise attığı golün ardından boş olan deplasman tribününe koşamadığı için şeref tribününe koştu ve kendisini izlemeye gelen Rusya Milli Takımı teknik direktörü Çerçesov’e selam verdi.

TAM 1012 GÜN SONRA GELEN GOL

Medipol Başakşehir formasıyla çıktığı ilk maçta gol atma başarısı gösteren Fedor Kudryashov, aynı zamanda da tam bin 12 gün sonra bir maçta rakip ağları sarsmayı başardı.

33. dakikada takımı adına tek golü atan Kudryashov, uzun süren gol orucunu da bozmuş oldu. 31 yaşındaki futbolcu, tam bin 12 gün sonra bir müsabakada rakip ağları sarstı. Başarılı oyuncu, son golünü 12 Mayıs 2016’da Rostov’da oynarken Dinamo Moskova’ya karşı atmıştı.

  • Fedor Kudryashov, bu golle aynı zamanda kariyerinde ikinci kez gol sevinci yaşadı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔵 Başakşehir öldü öldü dirildi...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()