Başakşehir'de deprem: 4-5 hafta yok!

Arda Turan & Adebayor
Arda Turan & Adebayor

Medipol Başakşehir forması giyen Emmanuel Adebayor, sezonun ilk haftalarını kaçırma tehlikesiyle karşı karşıya. Mikrobik bir rahatsızlık geçiren deneyimli golcünün iyileşmesinin 6-7 hafta sürmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’de forma giyen Emmanuel Adebayor, rahatsızlığı sebebiyle takımın yeni sezon öncesi yaptığı ilk etap kampına katılamadı.

Tecrübeli golcünün kampa katılamama sebebinin resmen açıklanmaması kafaları karıştırırken, hasta olduğu bilgisine ulaşıldı. Mikrobik bir rahatsızlık geçirdiği öğrenilen Adebayor’un tedavisinin devam ettiği ve bu nedenle takımın ilk etap kampını kaçırdığı kaydedildi.

Deneyimli forvetin iyileşmesinin en az 6-7 haftayı bulması bekleniyor. 34 yaşındaki Adebayor, Medipol Başakşehir’in yeni sezonda oynayacağı ilk 4-5 maçı kaçırabilir. Bu ihtimal üzerinden hareket eden Başakşehir, Mevlüt Erdinç’e gelen teklifleri reddetti.

Forvet hattında Mevlüt Erdinç ve Bajic seçenekleri kalan İstanbul temsilcisi, sezonun ilk maçlarında bu ikili üzerinden bir formasyonla sahada olacak.