Başakşehir'den manidar galibiyet paylaşımı

​Başakşehir'den manidar galibiyet paylaşımı
​Başakşehir'den manidar galibiyet paylaşımı

Süper Lig'in 12. haftasında ligin zirvesini yakından ilgilendiren Başakşehir-Galatasaray mücadelesinde gülen taraf turuncu-lacivertliler oldu. Başakşehir, evinde ağırladığı Galatasaray'ı 5-1 mağlup ederken, maç sonunda Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ise oldukça manidar

Süper Lig’in 12. haftasında ligde zirvenin nabzını yükselten bir mücadele yaşandı. Başakşehir, Fatih Terim Stadyumu’nda Galatasaray’ı ağırladı.

Mücadeleye damga vuran Adebayor, hat-trick yaptı ve takımının sahadan 5-1 galip ayrılmasını sağladı. Bu sonuçla iki takım da 26 puanla ilk iki sırayı paylaştı.

Maçın en dikkat çeken detayı ise son 6 yılda 2 kez hat-trick yapan Adebayor, bunların ikisini de Galatasaray‘a yaptı.

"HER SENE ÜSTÜNE KOYMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Beşiktaş'ın kendi evinde puan kaybı yaşadığı bu haftada, her iki takım da sahaya 3 puan için çıktı. Galatasaray 3 puan alıp rakipleri ile olan farkı iyice açmak isterken, diğer yandan Başakşehir ise güçlü rakibini zirve yarışında yakalamanın peşindeydi. Nitekim maç da bu şekilde sonuçlandı. Başakşehir güçlü rakibini tarihi bir skorla mağlup ederek zirveye ortak oldu.

Turuncu-lacivertliler, galibiyet sonrasında büyük sevinç yaşarken sosyal medya üzerinden ilginç bir paylaşım yaptı.

Geçen sezonda Galatasaray'ı farklı bir skorla mağlup eden Başakşehir, geçen yıla atıfta bulunarak "her sene üstüne koymaya çalışıyoruz" şeklinde bir paylaşım yaptı.