Başakşehir'e imza atan Mesut Özil'den Fenerbahçe açıklamaları...

Mesut Özil
Mesut Özil

Fenerbahçe'den olaylı ayrıldıktan sonra Başakşehir'e imza atan Mesut Özil, basın toplantısında Fenerbahçe ile ilgili gelen soruları da yanıtladı.

Süper Lig'de transfer hareketliliği tüm hızıyla sürüyor. Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in yeni adresi Başakşehir oldu. İstanbul ekibi transferi sosyal medyadan açıkladı.

Basın toplantısında soruları yanıtlayan Mesut Özil'in açıklamaları şu şekilde:

Başakşehir'de olduğum için çok mutluyum. Sadece futbola odaklı bir ortamda futbol oynamak istiyorum. İyi ki gelmişim. Fenerbahçe her zaman kalbimde olacak. Berkay kardeşimle konuştuk, bana saygı gösterdi ve 10 numarayı bana verdi. Ona çok teşekkür ederim.

"Fenerbahçe hakkında konuşmak istemiyorum"

Fenerbahçe konusunu çok fazla konuşmak istemiyorum. Camia da hala destek veriyor çok teşekkür ederim. Futbolda bunlar hep oluyor. Ben buraya mutlu olmaya geldim, orada o şansı bulamadım. Emre hoca ile konuştuk ve planları çok hoşuma gitti.

  • En büyük hayalim Fenerbahçe'de oynamaktı. Hedefim burada huzurlu ve mutlu şekilde futbol oynamak. Keyif alacağımı düşünüyorum. Elimden geleni yapacağım. Bir sene sonra başkanla konuşup yeniden değerlendirme yapacağız.