Başkan Ahmet Nur Çebi'den çarpıcı açıklamalar! Murat Sancak'a tepki gösterdi

Ahmet Nur Çebi
Ahmet Nur Çebi

Gündeme dair açıklamalarda bulunmak için basın karşısına geçen Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde oynanan olaylı Adana Demirspor - Beşiktaş maçının son dakikalarından dolayı mavi-lacivertli kulübün başkanı Murat Sancak'a tepki gösterdi. Çebi, ayrıca Şenol Güneş hakkında da kamuoyunu aydınlattı.

Beşiktaş başkanı Ahmet Nur Çebi basın karşısına çıktı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Çebi, Adana Demirspor başkanı Murat Sancak'a tepki gösterirken Şenol Güneş hakkında da açıklama yaptı.

Tepki gösterdi
Tepki gösterdi

"Televizyonu önümüzde kırdı"

Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaştıkları maçın son dakikalarında yaşanan olaylardan sonra Murat Sancak'ın televizyonu kırması Ahmet Nur Çebi'yi oldukça sinirlendirdi. Bu olayın üzerine açıklama yapan 63 yaşındaki başarılı yönetici, “Murat Sancak'la beraber protokolde maç izliyoruz. Birden biri sinirle önümüzde televizyonu kırması... Biz, orada misafiriz. Bu tepkiyi siz bana gösterirseniz, taraftarlarınız da bize ağza alınmayacak küfürlerle bize tepki gösterirler.” ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş hakkında da konuştu
Şenol Güneş hakkında da konuştu

Şenol Güneş gündemlerinde yok

Gazetecilerden birinin "Şenol Güneş'le anlaşmayı düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Çebi, "Şenol Güneş'le bırakın anlaşmayı; bugüne kadar tek kelime konuşulmamıştır. Benim hocam var ve hocamla yola devam edeceğim, bunu beyan ettim. Ona güvenim sonsuz." cevabını verdi.