Başkan Özbek'ten sürpriz karar: Haldun Üstünel dönüyor

​Başkan Özbek'ten sürpriz karar: Haldun Üstünel dönüyor
​Başkan Özbek'ten sürpriz karar: Haldun Üstünel dönüyor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in sürpriz bir karar aldığı ve Mayıs ayında yapılacak seçimden sonra Haldun Üstünel'i sportif direktör olarak görevlendirmeyi planladığı öğrenildi.

Galatasaray'ın mevcut başkanı Dursun Özbek,Mayıs ayında yapılacak kongre öncesi seçim çalışmalarına şimdiden başladı. Yeni yönetimde daha güçlü isimlere yer vermeyi planlayan Dursun Özbek'in bu kapsamda sürpriz bir karar aldığı öğrenildi.

FLORYA ÜSTÜNEL'E EMANET

Dursun Özbek, yeni yönetimde daha önce Galatasaray'ın sportif direktörü olan ve Kewell, Baros, Lincoln, Elano gibi transferlerin mimarı olan Haldun Üstünel'e futbolu ve Florya'yı emanet etmeyi planlıyor.

Galatasaray Odeabank basketbol takımının da gidişatından memnun olmayan Dursun Özbek'in basketbol şubesinde de değişikliğe gidecek. Başkan Özbek'in bu kapsamda Ünal Aysal döneminde Basketbol Şube Sorumluluğu görevini üstlenen Hakan Üstünberk'e basketbolu emanet edeceği belirtildi.

Galatasaray eski Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk
Galatasaray eski Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Üstünberk

YARDIMCI CEMAL ÖZGÖRKEY

Kongre için çalışmalarına hızla devam eden Dursun Özbek'in, daha önce kulislerde başkanlığa aday olacağı konuşulan Cemal Özgörkey'i kadrosuna katacağı öğrenildi. Her şey Dursun Özbek'in istediği şekilde ilerlerse Cemal Özgörkey, yeni yönetimde Başkan Yardımcısı olarak görev alacak.