Başkan resmen açıkladı: Arda Turan'ı transfer edebiliriz

Başkan resmen açıkladı: Arda ​Turan'ı transfer edebiliriz
Başkan resmen açıkladı: Arda ​Turan'ı transfer edebiliriz

Hafta içi çıkan Arda Turan'ın Başakşehir'e transfer olacağı yönündeki haberler hakkında konuşan Göksel Gümüşdağ, şartların oluşması halinde milli futbolcu Arda Turan'ı transfer edebileceklerini açıkladı.

Barcelona'da şans bulamayan ve hayal kırıklığı yaşayan Arda Turan'ın, Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği hakkında her gün yeni bir söylenti çıkmaya devam ediyor.

Barcelona'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli yıldızın geçtiğimiz haftalarda adı Beşiktaş ile geçmiş fakat taraflar arasında böyle bir gelişme yaşanmamıştı. Bunun ardından Süper Lig'in lideri Başakşehir, Arda Turan ile ilgilenmeye başladı.

Öncelik olarak Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendiren 30 yaşındaki futbolcuyla dirsek teması kuran turuncu-lacivertli ekibin başkanı Göksel Gümüşdağ, dev transfer operasyonuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Arda'nın Türk futbolunu Avrupa'da temsil eden çok önemli bir elçi olduğunu ifade eden başkan Gümüşdağ, şunları söyledi:

  • "Şu anda Arda Turan ile bir temasımız yok. Biz Arda'nın öncelikli olarak Avrupa'da oynamasını istiyoruz. Kendisi ve menajeri, İngiltere ve Fransa'da bazı takımlarla görüşüyor. Bu takımlardan biri kafasına yatmazsa ya da o ülkede oynamak istemezse bizim kapımız her zaman Arda gibi markaya ve kaliteli futbolcuya açıktır. Zaten Arda da bizde oynamak isteyecektir. Eğer şartlar oluşursa oturur konuşuruz ve kendisini kadromuza katarız. Onun gibi bir futbolcuya sahip olmayı isteriz. Bunu kim istemez ki? Ancak her şey Arda'nın vereceği karara bağlı. Bizim kapımız sonuna kadar açık."