Fenerbahçeli futbolcuya Premier Lig'den talip!

Batshuayi
Batshuayi

Süper Lig'de zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadrosu için de transfer çalışmaları sürüyor. İngiltere'den sarı-lacivertlilere beklenmedik bir teklif geldi. İşte detaylar...

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, sezon sonu transfer çalışmaları için de kolları sıvamış durumda. Sezonun tamamlanmasıyla birlikte bazı isimlerle kesin olarak yolların ayrılması için çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilere, İngilizlerden beklenmedik bir teklif geldi.

Everton geliyor

Premier Lig'de pek iyi bir sezon geçirmeyen ve son sıradaki Southampton ile arasında yalnızca 3 puan fark bulunan Everton ekibi Fenerbahçe'nin kapısını çalarak sürpriz bir teklif yaptı.

Batshuayi - Maupay takası!

İngiliz ekibi sarı-lacivertlilerden Michy Batshuayi'yi isterken, karşılığında bu sezon transfer olan Neal Maupay'ı önerdiği öğrenildi.

Batshuayi istemedi

Belçikalı golcü "düşme riski" gördüğü için Premier Lig ekibinin teklifini reddetti.

  • Everton, Fransız golcüyü sezon başında 11,8 milyon euroya transfer etmiş ve 3+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Everton'da bu sezon 20 maça çıkan Maupay, bu maçlarda sadece 1 gol atabildi.