Fenerbahçe'nin 7. ve 8. transferleri peş peşe açıklanacak

Becao
Becao

Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı - lacivertliler şu ana kadar Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Edin Dzeko, Umut Nayir, Sebastian Szymanski ve Alexander Djiku'yu kadrosuna katmıştı. Kanarya'ın 7. ve 8. transferleri de belli oldu. Fenerbahçe, Dominik Livakovic ve Rodrigo Becao takviyelerini peş peşe açıklamayı hedefliyor.

Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapan sarı lacivertliler şu ana kadar Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Edin Dzeko, Umut Nayir, Sebastian Szymanski, Tadic ve Alexander Djiku'yu kadrosuna kattı.

Sarı lacivertlilerin 8. ve 9. transferleri de belli oldu. Fenerbahçe, Dominik Livakovic ve Rodrigo Becao takviyelerini peş peşe açıklamayı hedefliyor.

Livakovic yolda...

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; sarı lacivertliler, kaleci Dominik Livakovic ile kontrat şartlarında anlaştı. Ayrıca A Spor'un haberinde de sarı lacivertlilerin, oyuncunun kulübü Dinamo Zagreb ile anlaştığı ve son prosedürlerin tamamlanmasının beklendiği kaydedildi.

Becao transferi tamamlandı

  • Öte yandan Fenerbahçe'nin savunma hattı için de Udinese'de forma giyen Rodrigo Becao'nun transferini 10 milyon euroluk bir bedelle tamamladığı ve resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılmasının beklendiği belirtildi.