BeIN Sports'tan Galatasaray'a Pascal Nouma Özrü

BeIN Sports'tan Galatasaray'a Pascal Nouma Özrü​
BeIN Sports'tan Galatasaray'a Pascal Nouma Özrü​

Beşiktaş-Galatasaray derbisine beIN Sports'un Fransa yayını için gelen Pascal Nouma, maç önünde yaptığı hareketlerle Galatasaraylıları çileden çıkarmıştı. Bunun üzerine yayıncı kuruluşun Fransa sorumlusu Florent Houzot'dan açıklama gecikmedi.

Beşiktaş-Galatasaray derbisi, Fransa'da da canlı olarak yayınlandı. Karşılaşmanın öncesinde Fransa yayını için Vodafone Park'ta bulunan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Nouma'nın canlı yayında yaptığı bir hareket büyük tepki çekmişti.

Bu hareketin canlı yayında birçok kez tekrarlanması Galatasaray taraftarının sabrını taşırmış ve taraftar büyük tepki göstermişti.

Bunun üzerine konuyla ilgili beIN Sports Fransa Genel Yayın yönetmeni Florent Houzot, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Galatasaray camiasından özür diledi.

Houzot'nun özür açıklaması şu şekilde;

  • "Derbi maçında GameOfTheWeek programına konuk olarak gelen Pascal Nouma’nın, yayın politikamız ve vermek istediğimiz mesajlara tamamen ters olan, davranış ve sözlerini hiçbir şekilde tasvip etmemektedir. Bu vesileyle Galatasaray Kulübü ve taraftarlarından özür dileriz."