Belhanda'nın kredisi tükeniyor

Galatasaray'da en fazla eleştirilen isimlerin başında Younes Belhanda geliyor.
Galatasaray'da en fazla eleştirilen isimlerin başında Younes Belhanda geliyor.

Galatasaray'da Younes Belhanda tüm kredisini tüketmek üzere. Lokomotiv Moskova maçında yaptığı top kayıpları ve hatalı pas tercihleri sebebiyle eleştirilen Younes Belhanda, sarı kırmızılı taraftarlarca protesto edildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk hafta maçında temsilcimiz Galatasaray ile Lokomotiv Moskova karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan mücadelede en çok eleştirilen isim yine Younes Belhanda oldu.

Ligde oynanan Trabzonspor maçında gördüğü kırmızı kartın ardından şimşekleri üzerine çeken Faslı oyuncu, Lokomotiv Moskova maçının ilk 45 dakikasında oynadığı futbolla da topa tutuldu. Birçok futbol otoritesi ve sarı kırmızılı futbolsever, yaptığı top kayıpları ve hatalı pas tercihleri sebebiyle Belhanda’nın performansını yetersiz buldu.

BeIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Belhanda’nın ilk yarıda pas bağlantısı kuramadığını belirtirken; A Spor yorumcusu Evren Turhan ise yetenekli oyuncunun riskli pasları sebebiyle oyundan alınması gerektiğini savundu.

Belhanda’nın en fazla eleştirildiği pozisyon ise Ndiaye’nin kart görmesine sebebiyet verdiği sekans oldu. Yıldız oyuncu devre arasında soyunma odasına giderken tribünler tarafından protesto edildi. Maçın 72. dakikasında yerini Maicon'a bırakan Belhanda bu anlar da ıslıklandı.